יום שלישי, 12 ביוני 2018

מתכון להכנת פחזניות

בס"ד




ברוכים אתם חברים בבואכם לבלוג המשתף שלנו....
אז היום החלטתי להתמודד עם הפחד הפעם החלטתי לאתגר את עצמי עם מתכון לפחזניות החלטתי להכין מתכון ולהתמודד עם מה שכל כך חששתי ממנו בעבר.
אומנם במטבח ובכלל, הכל עיניין של ניסוי וטעייה/תהייה...
תשמעו צחוק חברים, ביום שישי ניסיתי להכין מתכון דומה
ולא ממש הצליח לי והיום איכשהו שרדתי ודווקא כן הצליח לי
כך לפחות נראה לי...(את המתכון מצאתי כששוטתי בגוגל אך שידרגתי אותו)
לאחר שהעלתי תמונות לפייסבוק והיו שם אינספור בקשות למתכון

מצרפת לכם מתכון מוצלח כעת וממליצה לכם לצאת מאזור הנוחות ולאתגר את עצמכם בהכנת המתכון
                                                      






מצרכים להכנת הפחזניות:









100 גרם מחמאה /מרגרינה
 כוס מים חמים)כוס מדידה של שתייה חמה(
1 כפית גדושה של סוכר חום
קורט מלח
 
כוס קמח לבן  
3 ביצים בטמפ' החדר 

מצרכים למילוי:

מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית

1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל

1/3 כוס חלב רגיל/ חלב קוקוס (פרווה)

3 טיפות תמצית וניל

לקישוט:
 

אבקת סוכר
אופן ההכנה: 

ראשית נחמם את התנור ל- 200 מעלות.




נניח בסיר חמאה, מים, סוכר ומלח ונחמם על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.


מיד לאחר שהחמאה נמסה, נכבה את האש ונוסיף את הקמח לסיר ונערבב במהירות עם כף עץ עד שהקמח הופך לבצק שנפרד מדפנות הסיר ננמיך את האש ונמשיך לערבב את הבצק למשך מספר דקות נוספות.
נעביר את הבצק לקערה, נמתין כחצי דקה ונערבב עם מיקסר במשך כדקה עד שמתקבל בצק חלק (בינתיים הבצק מעט מתקרר לפני שמוסיפים את הביצים).



נוסיף ביצה אחת ונערבב היטב במהירות (כדי שלא תתבשל מהחום של הבצק).
לאחר שנלוש היטב את הבצק נוסיף עוד ביצה ולאחריה עוד ביצה







(העיסה לא צריכה להיות דלילה מידי ולא מוצקה מידי – רמת מוצקות דומה לחומוס למריחה).
נפרוס על תבנית גדולה נייר אפייה וניצוק פחזניות קטנות. 
ניתן לעשות זאת באמצעות שקית זילוף ולהשתמש בצנתר בעל פיה רחבה בלחיצה אחת, כף לגלידה או 2 כפיות (הפחזניות אמורות לצאת קטנות, הן תופחות במהלך באפייה).
נכניס לתנור לאפייה של 20-25 דקות תחילה נתחילבחום של 160 מעלות ואז לאחר כעשר דקות לערך לעלות ב10 מעלות למעלה עד שהפחזניות מזהיבות. לאחר מכן, נוציא אותן ונניח להן להתקרר בחוץ.
במקביל נכין את הקצפת למילוי הפחזניה
נשים את כל חומרי המילוי בקערה ונקציף עד לקבלת קרם יציב.
לאחר שהפחזניות התקררו, חותכים אותם באמצע בעזרת סכין וממלאים בקרם ומפזרים אבקת סוכר לקישוט.









והרי לכם התוצאות הנפלאות...
מה אומרים עמדתי במבחן? התגברתי על הפחד?
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!

ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger