יום שישי, 29 ביוני 2018

עוגת בננות, קוקוס ופקאן

בס"ד




ברוכים תהיו בבואכם חברים מבקריי בלוג יקרים
בחיים לא הייתי חושבת שהכין עוגה עם בננות.
טוב תקשיבו אין דברים כאלה ...
והכל התחיל מזה שהבננות שבקערת הפירות התחילו לשנות את צבען ואף אחד לא היה מוכן לאוכלם...
אז החלטתי שאני מנסה והרי לכם התוצאה הנפלאה😋
אז קבלו את המתכון באהבה💖
:

מצרכים








 ביצה אחת
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס  שמן קנולה
1/3 כוס מיץ תפוזים
2 בננות בשלות מאוד מעוכות
כפית תמצית וניל
1 כוס קמח תופח
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק מעורבבים עם כפית קמח
1/2 כוס פתיתי קוקוס

אופן הכנה:

ראשית מחממים תנור ל170 מעלות.
במקביל מערבבים את כל החומרים בקערה (בעזרת כף או מיקסר ידני) לפי הסדר בו רשומים.
ואז יוצקים לתבנית איגליש קייק ואופים במשך כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.


והינה לכם התוצאה שמדברת בעד עצמה...

ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה🙏🏻

ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים

הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים


Google+ Badge