יום רביעי, 6 ביוני 2018

אורז מבושם בקינמון

בס"ד




ברוכים תהיו בבואכם חבריי היקרים, את המתכון הבא שבו אשתף אתכם כעת, אתם בטוח תאהבו, מאחר שכשתכינו אותו, תקבלו שפע של ברכות ומחמאות.
את המתכון קיבלתי מבל קפצן חברתי המדהימה, שהיא שפית וכוהנת המטבח ואשר מקיימת סדנאות לקבוצות לימי כיף גיבוש, ימי הולדת ועוד.
המתכון נעשה במסגרת סדנא שנקראת "פשוט לארח" וגרף מחמאות רבות מכל המשתתפים שהתארחו בה והוא אחד מתוך 6 מתכונים שהוכנו בה.
אז כשייש כאלה תוצאות וכאלה מחמאות, מה לא נשתף?

קבלו את המתכון המצולם הכינו באהבה ושתפו בו בשמחה!!!

מצרכים:



4 כוסות אורז
8 כוסות מיים 
מלח
מקל קינמון
2 יחידות עלה דפנה
צרור פטרוזייה
2 יחידות בצל קצוץ
2 כפות חמוציות
3 כפות שקדים קלויים
1 כף זרעי חרדל
3 גרגירי פילפל אנגלי

 אופן ההכנה:



ראשית לטגן את הבצל הקצוץ עם מעט שמן עד להזהבה



להוסיף את האורז ולערבב היטב




להוסיף את המים ולערבב ובמקביל להוסיף את התבלינים ולערבב



לכסות ולבשל במשך כ- 20 דק'




והריי לפניכם התוצאה הטעימה !!!
כשתבשלו את האורז כל הבית יתמלא בניחוחות ותקבלו אינספור מחמאות.
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!




שפית בל קפצן לקבוצות לימי כיף גיבוש ימי הולדת ועוד 0544452457
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים

Google+ Badge