יום רביעי, 25 ביולי 2018

שקשוקה המתכון המשודרג

בס"ד




ברוכים תהיו בבואכם, חברים מבקריי בלוג יקרים!!!
אצלנו בבית, השקשוקה מככבת באופן קבועה, כחלק מארוחת הצהריים.
ילדיי ובייחוד נהוראי מכורים אליה אז הינה אני מעלה לכם 
כעת מתכון משודרג לשקשוקה טעימה וקלה להכנה!


מצרכים ל-3 סועדים









כף סוכר
בצל אחד פרוס
ו 3 ביצים
פילפל ירוק אחד למי שאוהב
מעט פלפל שחור גרוס
חצי כוס מיים חמים לערך
חופן כוסברה קצוצה לקישוט
בקבוק רוטב עגבניות לשקשוקה של חברת Nany שמכיל בתוכו עגבניות בשלות, פילפלים קלויים ונגיעות שמן זית עשוי מחומרים טבעיים (כל שאר התבלינים שבתמונה מיותרים חשבתי להשתמש בהם אך לא היה צורך מאחר והרוטב מתובל)

אופן ההכנה:

ראשית יש לאדות את פרוסות הבצל מעט
ואז להוסיף את כף הסוכר
לאחר מכן להוסיף את הרוטב עגבניות 
להוסיף את הפלפל הירוק הפרוס
ואז להוסיף את המיים
לערבב היטב ואז להוסיף את הביצים (ביצה אחרי ביצה)
ומעל הביצים ניתן להוסיף מעט פלפל שחור גרוס
וחופן כוסברה קצוצה לקישוט וזו כל התורה!!!



יש להגיש את הצלחת עם המון אהבה!!!

מאחלת בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!

ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים


Google+ Badge