יום רביעי, 23 בינואר 2019

טורטיה במילוי עוף קריספי

בס"ד


ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!!!
אז תודו תודו שזה נראה מוששש....
אז מדובר בהכנה פשוטה ומהירה וסופר טעימה
בוריטו דה פויו – טורטיה במילוי עוף קריספי עם מגוון ירקות וממרחים 
מרכיבים
אצבעוף קריספי של עוף טוב 
טורטיות 
חסה ערבית עלים – 
פטרוזיליה, 
כוסברה, 
בזיליקום 
בצל סגול – רצועות דקות
בצל ירוק – 
טבעות מלפפון - 
רצועות אבוקדו פרוס 
עגבניות – 
קוביות צ'ילי אדום/ירוק - טבעות 
ממרח פלפלים קלויים 
פסטו ירוק של עשבי תיבול 
נבטים  
אופן ההכנה: 
מחממים אצבעוף של עוף טוב, ע"פ ההוראות. 
 קולים טורטיה על מחבת יבשה חמה ומניחים על נייר אפיה. מניחים עלה חסה, אחד או שניים על הטורטיה (החסה מהווה שכבת בידוד שתמנע מהטורטיה רטיבות). 
מפזרים מעל החסה מגוון ירקות וממרחים על פי הטעם ומקפידים להשאיר שוליים של כ 2 ס"מ לטובת הקיפול.  מניחים אצבעוף ומגלגלים את הטורטיה. 


אורזים בנייר אפיה, חותכים באמצע אלכסונית ונותנים ביס. 


המנה כל כך מהירה להכנה וסופר טעימה...
חברים רק שתדעו שחברת "עוף טוב" מרחיבה את משפחת מוצרי העוף הביתיים ומשיקה סדרת מוצרים חדשה: "אצבעוף ביתי" – אצבעות עוף מנתח עוף שלם, במגוון ציפויים המשלבים ירקות 

בסדרה 4 מוצרים בציפויים מגוונים: 
סלק, צ'יפס, צ'ילי ושומשום.
כל המוצרים בסדרת אצבעוף עשויים מנתח שלם, עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, 100% רכיבים טבעיים וללא תוספת הורמונים
 היה לנו מה זה טעים, לכן לכם חברים אני ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
לעוד מגוון של המלצות, חברים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי "נהנים ומשתפים" בלחיצה על הקישור הבא

 https://www.facebook.com/groups/1543638785877417/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה